Jose Mourinho o va antrena pe AS Roma

0
485

Portughezul Jose Mourinho (58 de ani) va fi antrenorul lui AS Roma din sezonul viitor, înlocuindu-l pe compatriotul său Paolo Fonseca. “The Special One” a semnat un contract pe 3 sezoane cu clubul giallorosso. Demis recent de Tottenham, Mourinho revine după 11 ani în Italia, unde a avut succes la Inter, reușind să câștige scudetto şi Champions League.

“Vreau să le mulțumesc celor de aici că m-au ales să conduc un asemenea club. După negocieri am înțeles cât de sus se ridică ambițiile clubului. Acest plan măreț mă motivează să pun bazele unei echipe învingătoare aici. Factorul decisiv a fost pasiunea suporterilor din Roma, astfel că am acceptat imediat și abia aștept să înceapă noul sezon. Îi urez mult succes lui Paulo Fonseca pe viitor și nu voi mai face alte declarații până la finalul sezonului”, a spus Mourinho după ce a fost anunţat oficial.

AS Roma este pe locul 7 în Serie A şi a pierdut cu 2-6 în turul semifinalelor Europa League, contra lui Man United.

Paulo Fonseca, numit în iunie 2019 antrenor la AS Roma, va părăsi clubul la finalul sezonului. El a mai antrenat FC Porto şi Sporting Braga şi  Şahtior Doneţk.