Ouzounidis rămâne optimist: “Nu mi-am pierdut încrederea în jucători”

0
475

După ce a câştigat derby-urile cu CFR Cluj şi FCSB, Universitatea Craiova a făcut un meci foarte slav cu Clinceni, pe teren neutru, pierzând cu 1-0 şi s-a îndepărtat din nou de rivalele la titlu. Marinos Ouzounidis rămâne optimist şi spune că elevii săi au avut numai o sincopă şi speră să facă un joc bun la Sepsi, din prima etapă a returului play-off-ului, miercuri, de la ora 19.

„Mă aştept să ne fie foarte greu cu Sepsi, fiindcă întâlnim o echipă bună. Sper să ne îmbunătăţim evoluţia, să jucăm mai bine decât am făcut-o în ultimul meci, cel cu Clinceni. Trebuie să ne regăsim standardele, nu mi-am pierdut încrederea în echipă, în jucătorii mei, a fost numai un meci rău pentru noi, trebuie să mergem înainte, să încercăm să jucăm mai bine şi să obţinem un rezultat bun. Ei ştiu foarte bine ce greşeli au făcut în meciul cu Clinceni şi că nu au jucat bine, nu trebuie să le mai spun eu, sunt conştienţi. Îşi cunosc calităţile, potenţialul şi îşi dau seama că pot juca mai bine, au dovedit-o în meciurile anterioare. Sper că a fost numai o zi proastă pentru noi” a declarat Marinos Ouzounidis.

Grecul spune că nu poate fi invocată oboseala în cazul unor eşecuri: „Pentru toţi antrenorii şi pentru toţi jucătorii nu este uşor în această perioadă, cu trei meciuri pe săptămână, dar asta este pentru toţi, ne găsim în această situaţie toate echipele. Nu trebuie să găsim scuze, trebuie să scoatem din minte cuvântul oboseală!”.