Coliziune rutieră cu victime, la Răcari

0
729

Grav accident rutier, astăzi, pe DN 6, în zona Răcari. Poliţiştii sosiți la fața locului au stabilit că un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din direcţia Filiaşi către Craiova, la efectuarea unui viraj la stanga pe strada Dealului din Răcarii de Sus, a intrat în coliziune cu un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 20 de ani, din Butoieşti, judeţul Mehedinţi, care circula din sensul opus de mers.

În urma evenimentului rutier, două femei – una de 56 de ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani şi una de 22 de ani, din celălalt autoturism – au fost transportate la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru șoferul care a provocat accidentul şi negativ pentru tânăr.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. De asemenea, i-au aplicat șoferului vinovat o sancţiune contravenţională în valoare 1.305 lei și i-au reţinut permisul pe conducere pe o perioadă de 90 de zile.