Vivica A. Fox povestește cum a obţinut rolul din „Kill Bill” de la Tarantino

0
237
No Merchandising. Editorial Use Only. No Book Cover Usage.
Mandatory Credit: Photo by A Band Apart/Miramax/Kobal/REX/Shutterstock (5885642af)
Vivica A. Fox
Kill Bill – Volume 1 – 2003
Director: Quentin Tarantino
A Band Apart/Miramax
USA
Scene Still

Actriţa Vivica A. Fox povesteşte în cartea biografică “From Every Day I’m Hustling” cum l-a cunoscut pe celebrul regizor Quentin Tarantino şi cum l-a convins să o distribuie în rolul Vernitei Green, o asasină expertă în arte marţiale din primul film al seriei “Kill Bill”.

Vivica A. Fox a povestit că a primit un telefon de la agentul său care i-a spus doar că regizorul Quentin Tarantino i-a oferit 15 minute din timpul său şi că doreşte să o întâlnească într-o cafenea pentru a sta de vorbă. Conform agentului, Tarantino nu dorea decât să o cunoască pe actriţă şi dacă îi plăcea de ea, urma să o solicite pentru o audiţie pentru rol.

Actriţa a explicat că a primit invitaţia, deşi situaţia i s-a părut cel puţin ciudată, dar a acceptat pentru că ştia că Tarantino a introdus un rol pentru o femeie afroamericană în scenariul pentru “Kill Bill”, un film despre care oricum vorbea toată lumea în acea perioadă (2002), la Hollywood. Rolul respectiv este cel al asasinei profesioniste Vernita Green, care se ascundea într-o suburbie a Pasadenei până când răzbunătoarea Mireasă (The Bride), interpretată de Uma Thurman, o găseşte şi vine să o ucidă.