Studentă moartă după ce s-a aruncat în fața trenului

1
149

O tânără de 22 de ani, din Corabia, studentă în Craiova, s-a aruncat, miercuri, în fața trenului, în halta Bordei, hotărâtă să-și pună capăt zilelor. Nu a murit la impact, însă, din cauza leziunilor grave suferite, a decedat miercuri după-amiază, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova. Polițiștii Biroului Regional de Poliție Transporturi Feroviare Craiova fac cercetări pentru a stabili ce a determinat-o pe fată să recurgă la un asemenea gest.

Lucrătorii Biroului Regional de Poliție Transporturi Feroviare Craiova au fost solicitați, miercuri, în halta Bordei, unde se produsese un accident de tren. Oamenii legii ajunși la fața locului au stabilit că trenul Inter Regio 1894 care circulă pe relația Craiova – București a lovit o tânără. Din declarațiile mecanicului și ale martorilor a reieșit că aceasta s-a aruncat intenționat în fața trenului. A suferit leziuni grave, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de urgență Craiova, unde a decedat la câteva ore. S-a stabilit că tânăra era Mihaela Sârbu Carmen, de 22 de ani, din Cilieni – Corabia, județul Olt și era studentă la o facultate din Craiova. Oamenii legii spun că fratele tinerei a confirmat că aceasta era hotărâtă să se sinucidă, întrucât, cu câteva minute înainte de incident primise un sms de la ea în care cerea iertare familiei.

1 COMENTARIU

  1. De ce aberati atât cu mesaje de admise fratelui, cu sinucidere daca nici măcar nu cunoasteți persoana. Nu este nimic adevarat. A fost un accident și este excusă orice sinucidere, nu mai vorbiți daca nu știti despre ce este vorba și ce s-a întâmplat.

Comments are closed.