Conferința „Educație cu blândețe”

0
642

       Conferința „Educație cu blândețe” va avea loc sâmbătă, 14 martie 2020, la Ramada Plaza. Partenerul acestui eveniment organizat de jurnalista Ioana Macoveiciuc este REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate, iar conferința se adresează părinților, educatorilor, dascălilor, bunicilor, dar și bonelor din Craiova.

În prima parte a Conferinței „Educație cu blândețe”, publicul va putea lua parte la dezbateri pe următoarele subiecte: alternative la pedepse și recompense: cum setăm limitele blând, crizele de furie ale copiilor și ale noastre: cum le gestionăm, emoțiile părintelui: stagii de reparare și de funcționare.

În a doua parte a evenimentului se va vorbii despre: gestionarea episoadelor de bullying, metodele dascălilor pentru stimula curiozităților copiilor, prezența în clasă a copiilor cu comportamente și/sau nevoi speciale, sprijinirea copiilor care studiază de acasă, implicarea părintelui, dar și schimbarea în mai bine a sistemului de învățământ.

Librăria Libraria Elena Farago va aduce la conferință cărți de parenting și pentru copii, cărți care susțin educația cu blândețe.

Invitați:

Luminița Tudor este de 16 ani consilier școlar, de 7 ani lucrează cu copii și părinți și ca psiholog clinician și psihoterapeut în cadrul propriului cabinet.

Eugenia Ozunu este psihoterapeut, trainer și specialist în joaca terapeutică, moderator de grupuri de dezvoltare personală pentru copii și adolescenți, sesiuni de formare adaptate si personalizate pentru profesori, părinti, copii și tineri.

Diana Brătucu este soție de IT-ist și învățătoare la Școala Gimnazială “Traian” din Craiova, facilitator SuperTeach. “An de an, am devenit tot mai pasionată de educație, în care am ales să investesc timp și energie, fiind alături de mii de profesori și copii, prin intermediul proiectelor finanțate din fonduri europene pe care le implementez din 2010.”

Andreea Păstae este mamă de minune de fetiță, educatoare de copii iubitori și năzdrăvani, pune suflet în ceea ce face, încearcă să vădă oamenii din jurul ei în unicitatea lor, să-i bucure și să se bucure de ei.

Loredana Șelaru este medic pediatru din 2012, iubește copiii si nu se vede practicând altă meserie. “Desi pediatria este considerată Cenușăreasa Medicinei, profesez cu pasiune și responsabilitate.”

Ioana Macoveiciuc (adică eu, mă mai știți și ca Printesa urbana) este jurnalist, blogger, autor de carte și organizator de evenimente pentru femei și părinți. Este promotorul încăpățânat al educării cu blândețe a copiilor (și adulților) și crede că nimic nu e mai important pe lume decât relațiile autentice între oameni (și între oameni și câini, pisici, șoricei, cai etc).