Stiri Dolj

0
140

 

Mihai Puiu Calafeteanu

Pleniţa: Primar destoninic = drumuri ca în palmă!

Mihai Puiu Calafeteanu, primarul Pleniţei, se află la al treilea mandat şi, bineînţeles, a treia experienţă a iernii. Nu l-a găsit nepregătit căderea zăpezii, dovadă că toate drumurile din localitate, dar şi cele care fac legătura cu Caraula şi Castrele Traiane, însumând circa 100 de km, sunt circulabile, după ce în prealabil au fost deszăpezite cu utilaje specifice. Ca un fost militar de seamă, Mihai Puiu Calafeteanu a ordonat scurt “comanda la mine”. Şi nimeni din staff-ul său nu a avut de raportat decât ceea ce trebuie: misiune îndeplinită.

 

 

Mircea Guţă

Zăpada n-a stat prea mult pe drumurile din Calafat

Mircea Guţă, primarul oraşului de pe malul Dunării – Calafat –, n-a fost luat prin surprindere de ninsoarea abundentă care a căzut zilele acestea. Aşa se întâmplă când omul gospodar, îşi face iarna car şi vara sanie, după cum spune o vorbă din popor. Cele şapte utilaje pentru deszăpezire pe care Primăria le deţine şi-au făcut treaba şi în acest an treaba, curăţând peste 45 de kilometri de drumuri în Calafat, astfel că autorităţile locale n-au întâmpinat nici un fel de problemă din cauza ninsorii.

 

Primăria Băileşti deszăpezeşte cu utilaje proprii

Costel Pistriţu

Peste 100 de kilometri de drumuri curăţate de zăpadă cu ajutorul utilajelor specifice pe care Primăria le are în dotare de şase ani. Cam aşa ar arăta un bilanţ al primarului Municipiului Băileşti, Costel Pistriţu, după ce iarna şi-a intrat în drepturi. “Pe noi nu ne-a luat iarna prin surprindere, am reuşit să ne facem treaba cu utilajele pentru deszăpezire pe care primăria le are în dotare, astfel că nu am fost nevoiţi să cheltuim bani în plus. Nu am avut probleme deosebite, dar am încercat să păstrăm o legătură bună cu oamenii”, a spus primarul Băileştiului, Costel Pistriţu.