Bancu: “Am jucat slăbuţ, a câştigat echipa mai norocoasă”

0
357

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj, pe teren propriu, scor 1-0, în etapa a 18-a a SuperLigii. În urma acestui rezultat, Ştiinţa se află pe locul 3, cu 32 de puncte, la egalitate cu CFR, care rămâne pe 2. La final, căpitanul Nicuşor Bancu a avut un discurs realist, recunoscând că Universitatea a fost inferioară adversarei ca exprimare în teren şi a fost norocoasă să câştige, prin golul marcat în minutul 90 de Koljic.

“Am practicat un joc slăbuț, punctele sunt importante. Ne ajută să ne ridicăm în clasament și să avem un moral mai bun. Nu am pregătit meciul să ne domine CFR-ul, jucam acasă, cu siguranță pregătiserăm meciul altfel. Nu s-a putut, au făcut un presing bun. Am fost și norocoși, au ratat câteva ocazii bune, au avut și două bare, dar mă bucur că am câștigat, așa cum am vrut de la început. A fost un meci de luptă. Până la urmă, pot să zic că echipa mai norocoasă a câștigat, jocul nu a fost așa bun. A fost un ritm foarte bun, ambele echipe au alergat foarte mult. Fiecare meci cu cei de la CFR este un derby, au câștigat 5 titluri la rând. Au fost ocazii, s-a jucat frumos, deschis. N-am câștigat de mult timp 3 meciuri la rând, avem încredere pentru partida de la Sibiu, unde vrem să luăm toate punctele”, a spus Nicușor Bancu.

Antrenorul Ivaylo Petev a declarat la final: ”În fiecare meci e nevoie de noroc. În prima repriză am fost foarte nervoși. Le-am dat ușor mingea, fără să facă presing. Trebuie să fim mai puternici fizic. Am avut situații bune în repriza a doua. Trebuie să mai lucrăm și la apărare. CFR Cluj e o echipă dificilă, cu jucători cu mare experiență. Acum e momentul să îmi felicit jucătorii, să îi felicit și pe suporterii noștri, a căror prezență s-a simțit. Probabil că ei ne-au împins spre gol. Mă bucur că am luptat până la final”

Autorul golului, Elvir Koljic, a adăugat: “Eu sunt fericit că am marcat și că am ajutat echipa să ia cele trei puncte. A fost o fază bună, m-a văzut Ante foarte bine, mi-a pasat și am marcat. De când sunt în România, de cinci ani, fiecare meci cu CFR a fost greu. O echipă foarte bună. Antrenorul a adus o energie pozitivă, cu antrenamente bune, cred că toată echipa a muncit săptămâna aceasta pentru această victorie. Cel mai important e să continuăm așa, altfel n-am făcut nimic. Sunt multe meciuri de jucat, trebuie să o luăm pas cu pas și să luăm câte puncte putem”