Nicolae Ciucă : Stimaţi doljeni, vă îndemn să participaţi la vot!

0
416

Vom vota pe 6 decembrie senatorii şi deputaţii care vor decide atât un nou guvern cât şi legile care stau la baza Statului Român, vom vota pentru Parlamentul României, vom vota pentru a dezvolta România!

Prin votul dumneavoastră veţi demonstra că mintea doljeanului este suficient de ascuţită să nu mai creadă în promisiunile făcute şi neonorate atâţia ani la rând. Olteanul este răbdător, tolerant, îngăduitor, dar totodată inteligent. Pe 6 decembrie votul ascuţit al doljeanului îi va tăia de pe listele electorale pe cei care nu au făcut nimic din ce au promis!

Un senator dedicat doljenilor

Sunt nou în politică şi am decis să intru în PNL pentru că sunt convins că este singura opţiune prin care împreună cu doljenii vom putea face ceva care să rămână în istoria judeţului. Sunt un om onest, mi-am construit cariera prin muncă şi fără a accepta compromisul, respectând valori esenţiale: demnitate, sinceritate, profesionalism. Sunt un om simplu, născut şi crescut în Dolj. Iar, ca oltean, îmi doresc un singur lucru: să fiu perceput exact aşa cum sunt, un om pe care vă puteţi bizui, care vă poate sprijini şi care are ambiţia să  demonstreze că poate face ceva pentru tinerii şi viitorul doljenilor!

Rigoarea şi forţa unui caracter luptător

Ştiu că vă doriţi oameni noi în politică, curaţi şi fără pată, departe de orice trecut politic, sinceri şi fără dosare. Este unul dintre motivele pentru care am intrat în politică. Nu mi-a fost uşor, pentru că sunt militar. Aduc cu mine rigoarea şi forţa unui caracter luptător! Şi voi lupta cu sufletul curat al militarului pentru viitorul judeţului căruia Nicolae Ciucă îi datorează aproape tot: DOLJUL!

Doljul are nevoie de investiţii

Doljul are nevoie de investiţii pentru a se dezvolta! Fondurile obţinute de PNL în 2020 sunt fără precedent! Am învăţat la Bruxelles cât de importante sunt fondurile europene. Să privim la Polonia, aliatul nostru: au reuşit să obţină şi mai ales că cheltuiască fonduri europene de zeci de miliarde de euro. Mergeţi la vot şi decideţi un viitor mai bun, cu oameni corecţi şi dedicaţi judeţului!

Nu este posibil însă, în 2020, să mai acceptaţi un Dolj sărac, fără reţele de gaze, fără locuri de muncă, fără investiţii, fără infrastructură.

Doljul are nevoie de deputaţi şi de senatori care să vină cu proiecte de dezvoltare a judeţului, oameni profesionişti şi iubitori de Patrie şi de Popor, buni gospodari, oameni integri şi buni administratori! Doljul are nevoie de politicieni dedicaţi populaţiei care să reprezinte interesele cetăţeanului mai înainte de interesele partidului! Un parlamentar poate şi, mai ales, are datoria de a asculta vocea comunităţii care îl alege în funcţie!

Pe 6 decembrie mergem la vot pentru un viitor mai bun, pentru a decide viitorul României!

 

Comandat de PNL DOLJ, Executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., cod AEP 11200025.