Târgul „CONTEX” – ediţia de iarnă

0
64

Timp de cinci zile, până duminică, 4 decembrie a.c., foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova a găzduieşte ediţia de iarnă a târgului „CONTEX”, eveniment organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj. Sunt prezenţi 41 de producători şi comercianţi, care oferă spre vânzare la preţuri promoţionale haine din piele şi blană specifice anotimpului în care ne aflăm, îmbrăcăminte, încălţăminte pentru adulţi şi copii.

Începând de miercuri, foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ din Craiova s-a transformat, pentru a treia oară în acest an, într-un centru comercial, fiind vorba despre ediţia de iarnă a târgului „CONTEX”. „Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a judeţului Dolj organizează o nouă acţiune de promovare a producătorilor şi comercianţilor din industria uşoară. Este un prilej pentru comercianţi să-şi expună ultimele noutăţi în materie de vestimentaţie. Agenţii economici vor oferi spre vânzare la preţuri promoţionale îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru adulţi şi copii”, a precizat ing. Virgil Boboc, directorul CCI a judeţului Dolj.

Ediţia curentă a urmat altor două, prima fiind „CONTEX – Valentine’s Day” şi cea de-a doua, „Contex – ediţia de toamnă”, care s-a desfăşurat la finele lunii octombrie. Toate aceste manifestări expoziţionale sunt prevăzute de conducerea executivă a Camerei de Comerţ în calendarul expoziţional pentru anul 2011. „ La acest eveniment ne-am aşteptat să fie prezenţi mulţi craioveni, deoarece se desfăşoară în preajma zilei de Moş Nicolae şi reuneşte la standuri peste 40 de agenţi economici din Turnu Măgurele, Suceava, Craiova, Bucureşti, Braşov, Satu Mare, Constanţa, Cluj-Napoca, Ploieşti, Brăila, Arad, care încearcă să promoveze aici, în Bănie, cele mai frumoase modele”, a mai spus directorul CCI a judeţului Dolj.

Accesul este gratuit, iar cei interesaţi trebuie să ştie astăzi târgul este deschis în intervalul 10.00-19.00, iar mâine, 4 decembrie, în ultima zi, vizitatorii vor putea veni doar în intervalul orar 10.00-16.00.