Mihăilă este recuperat în totalitate

0
401

Tânărul atacant al Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, este recuperat în totalitate şi ar putea reveni la antrenamente în 2-3 zile. Jucătorul Ştiinţei a fost lovit cu bestialitate de Laurenţiu Rus, în minutul 10 al meciului Poli Iaşi – Universitatea, pierzându-şi cunoştinţa. El a fost transportat la un spital din Iaşi, unde a făcut investigaţii suplimentare, constatându-se că starea sa este una bună, iar în cursul zilei de astăzi a revenit la Craiova.

“Mulțumesc mult tuturor pentru mesajele de încurajare primite. Apreciez tot sprijinul! Totul este în regulă acum” a scris Valentin Mihăilă pe pagina sa de Facebook.

“Este recuperat în totalitate. A făcut toate investigaţiile necesare, pentru a evita o anumită afecţiune ascunsă. A rămas la Iaşi, sub supravegherea unui medic de la Poli, şi a făcut investigaţii suplimentare, tomograf, iar starea lui este foarte bună. Era foarte bine încă din momentul în care ajunsese la spital. Avea o jenă la nivelul mandibulei, avea o mică durere la braţ, pentru că a căzut cu capul pe braţul stâng, însă totul este ok. Cred că în două-trei zile o să fie 100% apt pentru antrenamente fără probleme”, a spus medicul Universităţii Craiova şi al naţionalei României, Claudiu Stamatescu, la Digi Sport.