Dana Gîrbovan poate să revină în magistratură

1
129
Dana Gîrbovan, care a demisionat din magistratură, apoi a revenit asupra demisiei întrucât nu a fost acceptată de președinte pentru funcția de ministru al Justiției, poate reveni în funcția de judecător, a decis, marți, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
Surse din CSM au declarat pentru HotNews.ro că Secția pentru judecători a aprobat cererea Danei Gîrbovan de renunțare la demisia din magistratură.
Dana Gîrbovan își depusese în urmă cu o săptămână demisia din magistratură, ca urmare a nominalizării sale de către PSD pentru funcția de ministru al Justiției. Consiliul Superior al Magistraturii s-a întrunit atunci de urgență și i-a aprobat solicitarea. Gîrbovan a explicat că a decis să facă acest pas pentru ca procedura de numire a sa în funcția de ministru să poată fi inițiată.

1 COMENTARIU

  1. wow……gisca asta indopata pe sus,pe jos,pe la spate si cu nasoi de ratzoi se crede buricul pamantului in justitie si demisionind s-a culcat convinsa ca se va trezi ministru,insa visul a devenit cosmar dimineta cin presedintele i-a dat…muie !!!

Comments are closed.