Cu gândul la baraj, SCM Craiova a învins Clujul cu tineretul

0
770

În ultima etapă de campionat, disputată în cadrul turneului de la Bucureşti, echipa feminină de handbal a Craiovei a învins penultima clasată, CSU Cluj, scor 26-25. Partida nu mai avea vreo importanţă pentru ierarhia finală, ardelencele retrogradând, iar craiovencele urmând să dispute barajul pentru menţinerea în Liga Florilor. Astfel, Bogdan Burcea şi-a menajat jucătoarele de bază pentru jocurile de la baraj şi a folosit  formulă cu multe jucătoare tinere.

“Pentru noi acest meci a fost un foarte bun antrenament și am putut să folosim foarte mult jucătoarele tinere. Aveau și ele nevoie de minute mai multe pe teren, iar cele care au dus greul campionatului aveau nevoie de un respire. Sperăm ca la baraj să fim în formă și să facem ceea ce trebuie, să câștigăm cele trei jocuri” a spus antrenorul secund al SCM Craiova, Costin Dumitrescu.

Au jucat pentru SCM Craiova: Chetraru, Curmenţ (portari), Cace 7 goluri, Colac 6, Ion 4, Adespii 3, Gogoşeanu 3, Enea 2, Orşivschi 1, Tudorică.

SCM Craiova se clasează pe locul 11 în iearhia finală, iar la baraj va întâlni pe: SCM Roman, luni, 7 iunie, Corona Braşov, marţi, 8 iunie şi pe Dacia Mioveni, miercuri, 9 iunie.

“Vom aborda acest baraj cu seriozitate, ca întotdeauna. Pentru noi orice meci e important. Vom evolua cât putem de bine și sperăm să obținem numai victorii. Sunt convinsă că vom trece de acest impas și vom rămâne în prima ligă”, a declarat handbalista Francesca Gogoșeanu.

 

 

Foto: action foto