Acţiune de donare de sânge, la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare

0
3068

Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare a găzduit miercuri, 2 iunie, a VI-a acţiune de donare de sânge, desfăşurată sub sloganul „Dăruieşte din sângele tău, aproapelui!”. Acţiunea a fost organizată de Pr. Tinel Florin Dudău, slujitor la Paraclisul „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare. Recoltarea a fost făcută de către personalul specializat al Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Craiova.

„Prima deplasare mobilă, de după Starea de alertă, a Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Craiova a avut loc la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare, în data de 2 iunie, de sărbătoarea Sfântului Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava. Este o onoare, drept pentru care le mulţumesc! A fost o dorinţă a oamenilor de a dona, după o pauză de aproape un an şi jumătate. A fost o bucurie de a mă reîntâlni cu ostenitorii Centrului de Transfuzii, dar şi cu vechii şi noi donatori.

A şasea acţiune: «Dăruieşte din sângele tău, aproapelui!» s-a încheiat. Rezultatul a fost unul extraordinar. S-au putut colecta 37 de pungi de sânge. Felicitări şi mulţumim tuturor!”, a declarat pr. Tinel Florin Dudău, slujitor la Paraclisul „Sfântul Cuvios Irodion de la Lainici” din cadrul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare.