“U” Craiova joacă sâmbătă 2 amicale cu Viitorul

0
217

Debutul lui Cristiano Bergodi la Universitatea Craiova se va produce în meciurile amicale pe care oltenii le vor disputa sâmbătă împotriva Viitorului lui Gică Hagi, în Bănie. Ocupanta locului 3 din play-off, Craiova, și liderul din play-out, Viitorul,  își vor testa jucătorii într-un meci, după 3 luni de pauză. Cristiano Bergodi și Gică Hagi își vor împărți loturile în două echipe pentru dubla confruntare de la Craiova, din acest week-end.

Cei de la Universitatea Craiova își doresc ca meciurile să se dispute pe stadionul ”Ion Oblemenco” sau măcar pe ”Extensiv”, în Parcul Romanescu, însă sunt șanse reduse ca acest lucru să se întâmple, întrucât, din cauza măsurilor de prevenție impuse de guvern, aceste jocuri de verificare trebuie să se dispute în cadrul bazei de pregătire ale uneia dintre echipe. Astfel, cele două jocuri de sâmbătă ar putea avea loc în cadrul cantonamentului din Lunca Jiului, unde se pregătesc băieții lui Cristiano Bergodi de la reluarea pregătirilor și unde au efectuat începând de ieri primele antrenamente în grup. Mai mult ca sigur, suporterii Științei nu vor avea acces la aceste dispute, care însă ar putea fi televizate.

În cele două întâlniri din sezonul regular, Universitatea Craiova a învins Viitorul, 3-1 în Bănie și 2-1 la Ovidiu, de fiecare dată deschizând scorul formația dobrogeană.