PSD a decis în privinţa alocaţiilor pentru copii!

0
546

Parlamentarii PSD vor respinge astăzi în Camera Deputaţilor ordonanţa de urgenţă prin care guvernul Orban a amânat până la 1 august a.c. dublarea alocaţiilor pentru copii.

”Copiii nu au nicio vină! Drepturile lor legale trebuie respectate şi acordate, aşa cum spune legea, nu tergiversate politic, pentru interesele cinic-electorale ale  PNL. De aceea PSD va respinge categoric amânarea dublării alocaţiilor de către un guvern liberal sfidător care a refuzat să aloce resursele cuvenite.

Bani sunt! Dublarea alocaţiilor copiilor nu va fi o povară, cum încearcă să inducă PNL în opinia publică, ci un stimul economic! Banii în plus vor fi cheltuiţi pe bunuri şi servicii necesare copiilor, vor determina, cu certitudine, creşterea consumului şi, pe cale de consecinţă, a producţiei, şi se vor reîntoarce la stat prin venituri mai consistente din taxe şi impozite. Vor contribui astfel la repornirea economiei ţării, grav afectată de criza COVID-19 şi de lipsa măsurilor de sprijin coerent şi consistent din partea guvernului PNL.

Mai puţini bani în buzunarul clientei PNL şi mai mulţi bani în buzunarele copiilor din România!”, a transmis PSD.