Bogdan Bobin expune grafică la Galeriile „Cromatic”

0
479

afisCentrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj organizează luni, 6 martie, ora 14.00, la Galeriile „Cromatic”, vernisajul expoziţiei de grafică „Manufactură de culoare”, semnată Bogdan Bobin.

Arhitect de profesie, într-o permanentă căutare de sensuri, forme, perspective şi culori, Bogdan Bobin şi-a pus semnătura pe creaţii care au nuanţat „Manufactura de culoare”, în expoziţii personale de grafică, pictură, sculptură, artă decorativă. Și-a prezentat lucrările pe simezele Salonului Medieval şi în Galeria „Vollard”,  la Casa de Cultură „Traian Demetrescu” din Craiova, la Galeriile „Cromatic”, în expoziţii de grup, alături de Cristian Rudăreanu, la Muzeul de Artă din Calafat sau la Teatrul Nottara din Bucureşti, unde lucrările lor au fost admirate în expoziţia „Metamorfozele viitorului”.

«Expoziţia de grafică pe care o propune acum iubitorilor artei plastice îl readuce în Galeriile „Cromatic” într-un dialog despre creaţie, frumos, idee», precizează organizatorii. „Manufactura de culoare” va rămâne deschisă până vineri, 17 martie.