Florinel Stancu (PRO România): „Dragi primari, nu vă lăsaţi umiliţi. Nu vă temeţi! Lăsaţi oamenii să voteze aşa cum cred şi simt ei că este mai bine”

0
466

Candidatul Partidului PRO România, Florinel Stancu, îndeamnă primarii de la PSD şi PNL să lase oamenii să voteze aşa cum cred şi simt ei că este mai bine. Să nu se lase umiliţi, ameninţaţi şi forţaţi de şefii lor că să aducă voturi pe 6 decembrie.

 

Stancu susţine că va sprijini fiecare primar care lucrează pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare, indiferent de culoarea politică.

 

„Dragi primari din judeţul Dolj, vă promit că voi lucra alături de voi pentru oameni!

Regret foarte mult că sunteţi şantajaţi, ameninţaţi şi forţaţi să aduceţi voturi pentru PNL sau PSD.

 

Nu vă lăsaţi umiliţi. Nu vă temeţi! Lăsaţi oamenii să voteze aşa cum cred şi simt ei că este mai bine.

 

După 6 decembrie criza pandemică va mai dura cel puţin un an, cea economică 2 sau 3 ani, iar problemele se vor acutiza. Noi trebuie să ne concentrăm pe problemele prezentului şi pe planurile de viitor. Trebuie să ne îndeplinim promisiunile pe care le-am făcut în campanie, să dezvoltăm comunele şi oraşele Doljului nostru drag. Numai că acest lucru va fi imposibil cu o guvernare care, conform declaraţiilor celor de la BNR, ne pregăteşte măsuri dure de austeritate: reducerea finanţării pentru UAT-uri, reducerea salariilor, creşterea TVA, concedieri şi îngheţarea angajărilor. Noi toţi avem nevoie de un Parlament, de un Premier şi un Cabinet de Miniştri care să scoată ţara din criză prin proiecte şi investiţii în oameni, în IMM-uri, în UAT-uri, în infrastructura care ne lipseşte, în educaţia şi sănătatea românilor.

 

Vă promit că în calitate de deputat voi lucra alături de voi toţi, indiferent din ce partid faceţi parte, pentru o viaţă mai bună a românilor.

Vă promit că:

Voi respecta independenţa UAT-urilor din Dolj.

Voi fi avocatul dumneavoastră pentru alocarea corectă a resurselor bugetului pentru finanţarea proiectelor şi voi munci pentru atragerea fondurilor europene pentru obiectivele comunelor judeţului.

Voi fi de partea dumneavoastră pentru un nou Program de Dezvoltare Locală.

 

Pentru salvarea comunităţilor noastre e nevoie de două lucruri – crearea locurilor de muncă şi îmbunătăţirea condiţiilor de trai. Eu voi susţine fiecare primar care lucrează pentru atingerea acestor obiective, indiferent de culoarea politică a acestuia.

Independenţa politică, independenţa financiară şi accesul la resurse pentru proiecte comunitare – acestea sunt angajamentele pe care mi le asum în calitate de deputat al Doljului.

Voi lucra alături de primari pentru oameni aşa cum am făcut-o şi în mandatul 2016 – 2020.

 

Pe români îi invit să vină pe 6 Decembrie la vot şi să voteze PROMisiunile noastre pentru ieşirea din Criză (Venit Minim de Criză – Sprijin pentru firmele româneşti – redeschiderea şcolilor – testare naţională Covid 19 – demnitate şi stabilitate pentru militari).

 

Îi îndemn să creadă în capacitatea lui Victor Ponta de a scoate România din Criză – cum a facut-o în 2012!”

 

Comandat de PARTIDUL PRO ROMANIA – ORGANIZATIA JUDETEANA DOLJ,  executat de S.C. ED PRESS COM S.R.L., CMF 11200008