Galeria Real oferă o tonă de combustibil în campania toamnei

0
86

“Fă-ţi plinul la Galeria Real! Câştigă tona de combustibil!”. Aceasta este promoţia toamnei la Galeria Real. “Mecanismul campaniei este bazat pe taloane şi o tombolă: în perioada 1 octombrie – 10 noiembrie, în magazinele participante, 30 de lei se transformă automat într-o şansă la marele premiu oferit de Petrom: o tonă de combustibil, un premiu extrem de atractiv. Beneficiile acestei campanii sunt atât pentru cumpărători, dar şi pentru chiriaşii Galeriilor noastre”, a precizat Ioana Pasca, marketing manager – Galeria Real.

Clienţii Galeriei vor fi activaţi prin sampling de flyere primite în faţa magazinului sau aşezate la oglinda maşinii lăsate în parcare. Aplicaţia „Ghiceşte câte drumuri poţi face cu 1 TONĂ DE COMBUSTIBIL de la tine acasă până la cea mai apropiată Galerie Real” mapează de fapt pe Google Maps locaţiile Galeriilor Real participante la promoţie şi calculează ruta optimă şi numărul de drumuri posibile cu o tonă de combustibil, bazat pe un consum mediu de 10%.

Campania îi ţinteşte şi pe chiriaşii Galeriei, astfel că pe fiecare locaţie va fi premiată echipa chiriaşului care a determinat cât mai mulţi clienţi să facă o achiziţie de minimum 30 de lei şi mai apoi să completeze talonul care le poate aduce tona de combustibil. Promoţia se desfăşoară în 17 locaţii din 13 oraşe.