Playground Cărturești&Tradem

0
96

În 2021, Street Delivery își pune pantalonii scurți, ia mingea la subraț și redesenează Craiova așa cum am vrea să fie, cu tot ce-i nevoie aproape de casă. Accesibilizare, siguranță, locuri de joacă și de întâlnire. Strada mea, nu strada nimănui. Orașul nostru, nu al nimănui.

Lumea întreagă e o scenă! Important e ca tu să o faci să fie a ta! Playground Cărturești&Tradem, din cadrul Street Delivery Craiova-Leapșa!, te invită să transformi spațiul din fața “Casei de Cultură Traian Demetrescu”, în propria ta scenă.

Te vor îndruma să faci asta tinerii studenți și absolvenți a Departamentului de Arte al Facultății de Litere. Vino să joci împreună cu ei, jocuri care să te ajute să descoperi abilități pe care poate nici nu te-ai gândit că le ai! Sau pur și simplu să te joci, pentru că până la urmă despre asta vrem să vorbim în ediția aceasta de Street Delivery- despre joc și reconectare.

Accesul publicului la eveniment este gratuit.

Din program, 3-5 septembrie 2021:

@ Casa de Cultură „Traian Demetrescu”, strada Traian Demetrescu, nr. 31

  • ateliere de teatru facilitate de studenți și absolvenți ai Facultății de Teatru: vineri-duminică, 17:00-19:00
  • spațiu de lectură ca să călătorești pagină cu pagină și boardgames cu prieteni vechi și noi: vineri-duminică, 15:00-20:00
  • spectacole de muzică, poezie, improvizație, teatru: vineri- duminică, 19:00-20:00

@ Coffice, strada General Dragalina, nr. 91

–    atelier de pictură în cadrul veți fi îndrumați să personalizați hainele sau obiectele pe care le aduceți la Coffice: sâmbătă, 15:00 și 19:00.