Peste 180 de pompieri și jandarmi doljeni au fost avansați în grad

0
45

Peste 180 de pompieri și jandarmi doljeni au fost avansați, la termen, în cadrul unor festivități organizate ieri la sediul acestor unități din Craiova.

Astfel, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj a avut loc, ieri, o festivitate organizată cu prilejul avansării în grad, la termen, a unui număr de 88 de cadre militare, dintre care 2 ofiţeri, un maistru militar şi 85 subofiţeri. Activitatea a debutat cu primirea raportul, prezentarea onorului, intonarea Imnului Naţional şi ridicarea Drapelului pe catarg, în prezenţa întregului personal al unităţii, inspectorul şef, col. Constantin Florea, a dat citire ordinelor de înaintare în grad prilej cu care a adresat felicitări cadrelor militare pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit atribuţiile de serviciu pe timpul misiunilor.

Tot ieri, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova s-a desfășurat o festivitate prilejuită de înaintarea în gradul următor, la termen, a cinci ofițeri și 33 de subofițeri din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile (GJMb) Craiova. Și la Inspectoratul de Jandarmi Județean Dolj s-a desfășurat o ședință festivă de înaintare în gradul următor, la termen, a 5 ofițeri și 51 de subofițeri ai unității. Cu toții au fost felicitați, comandanții lor urându-le succes în activitate.