Biletele la Supercupa României costă 30 şi 60 de lei

0
465

FRF a anunţat că a pus în vânzare biletele la Supercupa României, meciul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj, programat sâmbătă, 10 iulie, pe Arena Naţională, de la ora 20. Biletele costă 30 RON la peluze și 60 RON la tribune şi pot fi achiziționate de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la Supercupa României dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea Arenei Naționale. Au acces pe stadion următoarele categorii:

• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.

• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

În apropierea datei de desfășurare a Supercupei, biletele vor putea fi achiziționate și de la casieria Arenei Naționale din bulevardul Basarabia, conform următorului orar:

  • 9 iulie, orele 10:00 – 18:00
  • 10 iulie, orele 12:00 – 20:00

* Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

* Copiii cu vârsta de 3 ani sau mai mari au nevoie de documentul medical care să le permită accesul pe stadion, conform procedurii de mai sus.