Arde Căminul Cultural din Călărași, unde funcționează un centru de vaccinare!

0
605

Pompieri de la Garda de Intervenție Bechet, două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță tip B2 de la G.I. Pompieri Bechet, o autospecială de lucru cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Segarcea, o autospecială de lucru cu apă și spumă de la Detașamentul 2 Craiova, o autospecială de lucru la înălțime de la Detașamentul 1 Craiova intervin, în acest moment, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul Căminului Cultural din Călărași, unde funcționează un centru de vaccinare anti-Covid. Coordonarea intervenției este asigurată de grupa operativă din cadrul ISU Dolj.

Din incintă au fost evacuate dozele de vaccin. La momentul izbucnirii focului, în centru se aflau un medic și un reprezentant al primăriei din localitate.

Nu au fost înregistrate victime.

Ultima oră: Focul a fost stins după două ore. În incendiu au ars: structura din lemn a acoperișului, pe cca. 800 mp, mobilier, arhiva, biblioteca, echipamente informatice și echipamente audio.
Cauza probabilă de producere a incendiului, informează ISU Dolj: un contact imperfect în doza de conexiune sau subdimensionarea instalației electrice.