Primul concert Cargo în aer liber, după ridicarea restricțiilor

0
1138

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, a anunțat că in centrul orașului va fi organizat primul concert în aer liber după încetarea perioadei de restricţiilor impuse de pandemia Covid-19, cu respectarea tuturor recomandarilor venite de la autoritatile centrale.

„Am asumat organizarea un concert Cargo, sâmbătă, pentru că cred că suntem primii din ţară care organizează un concert, după relaxare. Am simţit nevoia să facem paşi spre revenirea la o viaţă normală. Ne aşteptăm ca multă lume să dorească să participe la concert, dar avem o restricţionare la 500 de locuri. Noi vom respecta riguros regulile şi de aceea adresez rugămintea ca oricât de mult iubiţi trupa Cargo şi oricât de mare vă este setea de a participa la un concert, să fie respectate toate regulile şi numărul de 500 de participanţi. Va fi nevoie de invitaţii. Vom avea o serie de măsuri şi reguli care trebuie respectate. În deschidere, vor concerta şi excepţionalii noştri artişti Horia Crişovan şi Maria Hojda”, a afirmat Niolae Robu.

Concertul va fi susținut în Piața Libertății, iar pe scenă au fost invitate să cânte formațiile Phoenix, Pro Musica și Cargo, iar toate detaliile legate de concertul rock anunțat de primarul Nicolae Robu vor fi facute publice în urmatoarele zile de Primaria Timisoara.