Edi Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan Mediaș

0
562

Edi Iordănescu este al treilea antrenor din Liga I schimbat în pauza pandemiei, după Dușan Uhrin de la Dinamo și Cornel Papură de la Universitatea Craiova. Ca și rivalul său, Cornel Papură, Edi Iordănescu și-a dat demisia de la Mediaș. El se afla în ultima lună de contract şi s-a arătat nemulţumit de situaţia financiară a clubului.

“Oficial azi mi-a încetat contractul cu Gaz Metan.  Mărturisesc că nu am respins continuitatea, dar stilul meu şi felul meu de a fi înseamnă ca mereu totul să se bazeze pe un plan, o strategie. Până în acest moment nu s-au găsit soluţii pentru rezolvarea problemelor financiare, nu s-a putut construi un buget şi o strategie pentru sezonul viitor, iar eu nu pot să îmi asum obiective importante fără a mă baza pe lucruri clare. Am aşteptat mai bine de două-trei săptămâni şi, din păcate, rezolvările nu au venit.  Au fost tentaţii în acest an şi jumătate, dar mereu am ales cu inima. Însă niciodată nu voi accepta mediocritatea şi, pentru mine, o nouă provocare la Mediaş ar fi însemnat un buget şi un plan pentru atacarea cupelor europene”, declarat Edi Iordănescu, pentru site-ul fanilor, gazisti.ro.

Cu Edward Iordănescu pe banca tehnică, Gaz Metan Mediaş s-a calificat în play-off-ul Ligii I în acest sezon, iar înainte de reluarea campionatului se află pe locul şase, cu 23 de puncte.