De Ziua Internațională a Copilului / Concursuri pentru cei mici organizate de polițiștii doljeni

0
362

Asociaţia I.P.A. Regiunea 1, 2, 3, 4, 6 Dolj însemnând membrii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dolj, Poliţia de Frontieră, Penitenciarul de Minori şi Tineri şi Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova au organizat, ieri dimineaţă, în parcul Nicolae Romanescu din municipiul Craiova, două evenimente pentru a sărbători Ziua de 1 Iunie – Ziua Internaţională a Copilului  – un cros şi un concurs de desene pe asfalt – activități la care au participat copiii cadrelor, acțiunea venind în sprijinul nevoii de a avea copii sănătoşi şi care preferă sportul în aer liber.

Competiţia de cros s-a desfăşurat pe grupe de vârstă, fete și băieți, copii cu vârsta cuprinsă între 8 – 14 ani , iar concursul de desene pe asfalt, intitulat “Poveşti pe asfalt”,  a fost destinat, în principal, celor cu vârsta sub 8 ani, dar fără a exclude participarea celor mai mari, care au o pasiune pentru desen sau au vrut doar să se distreze. Toţi copiii care au participat la cele două concursuri au fost premiaţi cu medalii, iar cei care au urcat pe podium au primit cupe, diplome şi bineînțeles cadouri.

O surpriză a organizatorilor a fost prezenţa elevilor de la Clubul Sportiv karate WASHI care au făcut o demonstranţie a ceea ce înseamnă acest sport încântându-i pe participanți. Activitatea s-a bucurat de un real succes, iar alături de polițiști a fost şi Primăria municipiului Craiova şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj care a asigurat prezenţa unor profesori de atletism, astfel încât competiţiile să se desfășoare în perfecte condiţii de siguranţă, după cum au explicat reprezentanții IPJ Dolj.