Craiovenii, invitați să realizeze cel mai mare și inedit afiș al orașului lor!

0
349

Asociația CAROUSEL PROJECT, în parteneriat cu Primăria municipiului Craiova și cu sprijinul tuturor craiovenilor organizează, în cadrul Zilelor Craiovei 2015, evenimentul „Craiova TA” – o inedită expoziție de fotografii surprinse de-a lungul timpului în frumosul nostru oraș. Aceasta este deschisă în perioada 1-7 iunie, în centrul vechi (Piața „Buzești”), unde organizatorii au instalat un banner gigant pe care vor fi așezate mii de fotografii ale Craiovei.

„Sunt invitați să participe toți locuitorii orașului, indiferent de vârstă, și să aducă zilnic, pe parcursul acestei săptămâni, fotografii surprinse în diverse locuri – parcuri, străzi, instituții –, pe care le-au realizat personal de-a lungul timpului sau le dețin în arhivele personale. Vor fi acceptate fotografii recente sau vechi, indiferent de număr sau dimensiune”, a precizat Sorina Stăiculescu, președinte al Asociației CAROUSEL PROJECT.

Craiovenii vor avea posibilitatea să aleagă locul fotografiilor pe banner, „construind” astfel, de ziua orașului lor, cel mai mare și inedit afiș-portret al Craiovei!