„Squadra Azzurra” l-a pierdut pe Montolivo

0
358

Mijlocaşul Italiei, Riccardo Montolivo (29 de ani), a suferit o fractură la tibia stângă, sâmbătă seară, într-un meci de pregătire cu Irlanda, scor 0-0, la Londra, şi este indisponibil pentru Cupa Mondială, a anunţat medicul echipei italiene.

„Montolivo are ceea ce ne temeam, o fractură de tibie. Nu am văzut încă radiografia pentru a evolua gravitatea accidentării, dar pentru o fractură de tibie e nevoie de operaţie”, a declarat medicul Enrico Castellacci.

Montolivo a ieşit de pe teren în minutul 13. El a părăsit suprafaţa de joc pe targă, cu piciorul imobilizat şi a fost transportat la un spital din cartierulChelsea.

Alberto Aquilani, înlocuitorul lui Montolivo, a ieşit de asemenea accidentat, după ce s-a lovit la cap, dar el are şanse bune de a-şi reveni.

Iată şi alte nume importante care vor rata CM din cauza unor accidentări:

Victor Valdes (Spania – ruptură de ligamente încrucişate), Thiago Alcantara (Spania – accidentare la genunchi), Rafael van der Vaart (Olanda – accidentare la coapsă), Kevin Strootman (Olanda – ruptură de ligamente), Theo Walcott (Anglia – ruptură de ligamente încrucişate), Kyle Walker (Anglia – probleme la tendoane), Lars Bender (Germania – accidentare coapsa dreaptă), Holger Badstuber (Germania – ruptură ligamente încrucişate), Ilkay Gundogan (Germania – probleme la coloana vertebrală), Christian Benteke (Belgia – ruptură de ligamente).