George Simion, candidatură independentă la europarlamentare

0
160

George Simion își lansează candidatura independentă la alegerile europarlamentare în județul Dolj. Vineri, 3 mai, ora 16:00, va avea loc conferința dedicată lansării candidatului independent pentru Parlamentul European, George Simion. Evenimentul va avea loc la Hotel Plaza, Salonul Cupola, strada Arieș, nr. 16, Craiova.

La eveniment sunt așteptați reprezentanții societății civile unioniste din Craiova, oameni de cultură, istorici, tineri basarabeni și unioniști din județul Dolj.

,,Lansăm în Craiova candidatura independentă la alegerileeuroparlamentare, un nou nivel de dezvoltare în care națiunea română să-și afle locul de drept. Ne dorimun stat mai mare, mai puternic din punct de vedere economic, un raport mai solid cu partenerii externi,ne dorim o Românie Mare în Europa”, a declarat George Simion, candidat independent la alegerile europarlamentare.

George Simion este autorul mesajului „Basarabia e România”. Candidează independent la alegerile europarlamentare deoarece consideră că toate partidele politice s-au compromis și românii nu se mai simt reprezentați de nicio formațiune. George Simion spune adevăruri ascunse sub preș de grupuri de interese: clasa politică i-a alungat pe români peste hotare, a scos istoria națională din școli, a vândut aurul de la Roșia Montană, a defrișat ilegal pădurile, a aservit mass-media, a distrus capitalul românesc, industria și agricultura, i-a trădat pe românii din Harghita, Covasna, Cernăuți și Timoc, a vândut petrolul și gazele țării pe nimic.