Fermierii doljeni pot depune cererile unice de plată pentru anul 2019

0
172
Ploughing

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Dolj  reamintește că termenul limită de depunere a Cererilor unice de plată în cadrul Campaniei 2019 este data de 15 mai 2019

Totodată, informează potențialii beneficiari că se vor primi cereri unice de plată aferente Campaniei 2019 și  Sâmbăta, 4 Mai . Astfel, Centrul Județean și Centrele Locale din subordine vor lucra sâmbătă, cu program normal, în intervalul 8:30-14:30. Rugăm fermierii doljeni să se prezinte la APIA în vederea depunerii cererii unice de plată până la data limita prevazută de lege. Programul prelungit vine ca o măsură de sprijin pentru evitarea aglomerației și a întârzierilor în depunerea cererilor și conduce la diminuarea timpului necesar fiecărui fermier la completarea și depunerea cererii unice de plată.

“Rugăm fermierii doljeni să se prezinte la APIA în vederea depunerii cererii unice de plată până la data limita prevazută de lege. Facem precizarea că până astăzi, 2 Mai 2019 s-au înregistrat cereri în sistem 26.300, peste 70% din totalul estimat”, a precizat Sorin Răducan, director executiv APIA ADOLJ.