Petev: “Vrem să arătăm mai bine de la un meci la altul”

0
318

În derby-ul etapei a 18-a a Superligii, Universitatea Craiova întâlneşte CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, meci arbitrat de Adrian Cojocaru. Este al treilea meci pentru bulgarul Ivaylo Petev pe banca tehnică a oltenilor, precedentele două, cu Dinamo şi Oţelul Galaţi, fiind câştigate.

„Sperăm să avem o evoluţie bună şi să câştigăm, deşi avem în faţă o echipă bună, cu jucători cu experienţă, nu ne va fi uşor, trebuie să muncim şi să dăm totul pe teren, bineînţeles, cu suportul fanilor noştri. Vom vedea dacă va fi un meci deschis sau închis, nu ştiu acum, dar noi nu vom fugi de ceea ce va fi şi căutăm o exprimare mai bună decât în meciul anterior. Vlădoiu a avut o problemă pentru meciul trecut, acum s-a rezolvat. Am încredere în jucători şi sunt sigur că toţi care vor participa vor da maximum. Când vrei să ai succes, mereu e presiune şi nu e uşor, dar dacă nu vrei să ajungi sub presiune, atunci nu e bine. Important este să fim liniştiţi şi concentraţi pe ceea ce ne dorim. Scopul nostru este să câştigăm mâine, pentru următoarele meciuri nu-mi fac calcule, joc partidă cu partidă. Ţelul este să arătăm mai bine de la un meci la altul. Rolul nostru este să muncim, fiecare victorie ne dă încredere, dar trebuie să stăm cu picioarele pe pământ. Nu vreau să comentez în ce sistem va juca CFR, mai important este cum reacţionăm noi. Nu a fost rea repriza a doua de la Galaţi, ţinând cont de condiţiile de joc, dar este în trecut, trebuie să luăm lucrurile pozitive şi să corectăm ce nu a mers” a declarat Ivaylo Petev.

Vladimir Screciu a dezvăluit că atmosfera de la Universitatea Craiova este una foarte bună, după o perioadă tensionată.

“Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu, dar cu ajutorul fanilor să o scoatem la capăt.  De mult n-am mai simţit echipa aşa, în formă şi cu voie bună, toată lumea este concentrată, dăm sută la sută la antrenamente şi ne motivăm între noi, sperăm să continuăm pe acest drum. Ne lipsea un detaliu, fiindcă eram deja o familie. Şi aceste două victorii ne-au ajutat. La Galaţi m-am complicat, a fost o greşeală, nu trebuia să fac asta, ţinând cont că terenul nu era în condiţii bune, mă bucur că m-au ajutat colegii să trec peste moment, este o lecţie şi sper să învăţ din ea. La pauză ne-am liniştit şi Mister a avut un discurs pe care nu pot să-l divulg acum.  Proritar este meciul de mâine, apoi vom avea timp să vorbim şi de Cupă şi de altele” a declarat Vladimir Screciu.