Alb-albaştrii sub lupă

0
52

Popescu – A scos mingea şutată de Juncănaru, iar la gol nu avea ce face. Evoluţie bună, la fel ca în precedentul meci disputat în acest sezon, tot în Cupă.

Dimitrov – În prima repriză a fost bezmetic, nu i-au ieşit nici preluările, nici centrările şi a avut probleme şi în defensivă. În a doua repriză şi-a revenit, a oferit şi două pase de gol.

Donkor – A oferit pasele la cele două ocazii ale gazdelor, una fiind şi fructificată. Surprinzătoare aceste black-out-uri, fiindcă ghanezul este un fundaş excelent, care riscă mult în joc, joacă sus, stă aproape de adversari, nu se teme să joace la intercepţie. A şi marcat primul gol în tricoul Ştiinţei.

Tiago – Şi el a contribuit la golul gazdelor, dar în general a jucat bine şi a deviat bine pentru Donkor la golul egalizator.

Briceag – Evoluţie destul de modestă, nu i se poate reproşa atitudinea, dar a fost defazat, atât în duelurile cu adversarii, cât şi în combinaţiile cu coechipierii.

Fedele – A avut un şut pe lângă poartă, în prima repriză. Evoluţie destul de bună.

Cicâldău – În prima repriză a fost destul de şters, nu prea i-a ieşit nimic, în partea a doua a jucat excelent, evoluând şi mai sus, în spatele lui Koljic, care i-a şi pasat pentru golul 4.

Bancu – Printre cei mai buni alb-albaştri, a alergat permanent, şi-a asumat multe riscuri, a eliminat  adversari, a şi marcat un gol. În prima repriză a jucat coordonator, în partea a doua a trecut în stânga.

Meza Colli – Deziluzie. Foarte slab, fără atitudine, fără ritm de joc, nici defensiv nu a făcut faţă, şi-a faultat de câteva ori adversarul direct.

Baicu – Meci modest, vine după o accidentare, dar chiar dacă s-a zbătut nu a reuşit nimic.

Nuno Rocha – Nu e o variantă de vârf în acest stil de joc cu posesie şi atac poziţional, a fost inexistent.

Koljic – A fost altceva cu el în atac, a schimbat faţa jocului, a ţinut fundaşii la respect, a dat şi pasa de gol pentru Cicâldău.

Burlacu – A intrat bine, a dat primul său gol, şut bun cu dreptul în colţul lung, ar trebui să prindă încredere şi să se apropie măcar de forma de acum un an.