Vătăjelu: „Trebuie să faci ceva pentru Craiova înainte să pleci de aici”

0
494

Fundaşul de 22 de ani este conştient că un „leu adevărat” trebuie să-şi facă datoria faţă de Ştiinţa înainte să se gândească la un transfer

Dacă Andrei Ivan a afirmat că-şi mai doreşte să stea doar până în vară la Universitatea Craiova şi apoi să plece în străinătate sau la o echipă din Bucureşti, olteanul Bogdan Vătăjelu spune că un transfer din Bănie trebuie să urmeze abia doar după o performanţă reuşită în culorile Ştiinţei. „Ca orice fotbalist român care vrea performanţă, îşi doreşte să plece afară, în străinătate, dar asta va veni odată cu rezultatele noastre bune. Nu poţi să pleci de la Craiova când nu ai făcut nimic extraordinar pentru echipă: să joci o finală de cupă, să te baţi la campionat, să faci ceva care să atragă atenţia şi oamenilor de afară. Eu deocamdată mă gândesc la Craiova şi vreau să facem lucruri mari aici care să rămână în inimile oamenilor, pentru că au o secetă mare de când nu au mai gustat ceva măreţ”, a declarat Bogdan Vătăjelu la Oltenia 3TV.

Jucătorul de 22 de ani a purtat banderola de căpitan încă de când Universitatea era în Liga a II-a, iar recent a fost căpitan în meciul de Cupă de la Bacău.

Zlatinski a fost chemat la naţionala Bulgariei

Prezenţa constantă în primul „unsprezece” al Universităţii Craiova i-a adus din nou chemarea la lot lui Hristo Zlatinski. Naționala Bulgariei are progrmate două partide în preliminariile Euro 2016. Va juca pe stadionul Maksimir din Zagreb împotriva Croației (10 octombrie) și la Sofia cu reprezentativa statului Azerbaijan (13 octombrie). Zlatinski va reveni în Bănie pe 14 octombrie, înaintea duelului cu FC Botoșani. Mijlocaşul de 30 de ani va lipsi însă şi la meciul de duminică, de la Cluj, deoarece este suspendat.

„Studenţii” alb-albaştri deschid anul universitar

Reprezentanţi ai echipei de fotbal Universitatea Craiova vor fi astăzi prezenţi la deschiderea anului universitar. Astfel, antrenorul Emil Săndoi, căpitanul echipei, Cristian Bălgrădean şi atacantul Costin Curelea vor fi prezenţi la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport cu ocazia începerii unui nou an de studii, după care se vor concentra pe antrenamentul de astăzi. Ploile din ultima vreme au afectat suprafaţa de joc a arenei „Extensiv”, iar pentru protejarea acesteia oficialii au căutat alte soluţii pentru şedinţele de pregătire ale alb-albaştrilor, Işalniţa, Mischii sau Cârcea fiind variantele luate în calcul.