Craioveancă accidentată pe trecerea de pietoni

0
91

O femeie în vârstă de 37 de ani, din Craiova, a fost rănită, în cursul zilei de luni, în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni. Autorul accidentului, un craiovean de 47 de ani, este cercetat penal acum pentru vătămare corporală din culpă.

Conform reprezentanţilor IPJ Dolj, ieri, în jurul orei 08.30, pe strada Nicolae Iorga, din Craiova, s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări ale poliţiştilor Biroului Rutier Craiova, s-a stabilit faptul că Dan Sadoveanu, de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen, pe strada Nicolae Iorga către strada George Constantinescu, la intersecţia cu strada Gheorghe Ţiţeica, nu a acordat prioritate Danielei Diaconu, 37 de ani, din  Craiova, care traversa strada pe marcajul pietonal, accidentând-o pe femeie.

„În urma accidentului, craioveanca a ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, inspector principal Alin Apostol.