Urban Movie, un proiect cultural de divertisment social

0
206

Iubitorii de film au ocazia să urmărească producţii cinematografice valoroase online şi offline.

Vă invităm să participaţi în limita locurilor disponibile în fiecare vineri şi sâmbătă de la ora 21:00 la proiecţiile de film în aer liber organizare de Casa de Cultură „Traian Demetrescu” în Piaţa „Fraţii Buzeşti” din Craiova.

Un bun prilej să ne bucurăm de relaxare alături de creaţii de film de lung metraj care au ca protagonişti pe: Charlie Chaplin, Buster Keaton, Stan şi Bran dar şi animaţii de scurt metraj atent alese de organizatori.

10 capodopere ale filmului mut vor rula outdoor şi pe www.tradem.ro şi www.tarkovskiana.ro începând cu data de 26 iunie 2020.

Program:

Filmografie Charlie CHAPLIN:

Vineri – 3 iulie 2020

ora 21:00 – 21:30

„Aventurierul” (1917)

21:30 – 23:00

„Timpuri noi” (1936)

 

Sâmbătă, 4 iulie 2020

21:00 – 21:30

„Cura” (1917)

21:30 -23:00

„Luminile oraşului” (1931)