AIESEC Craiova sărbătoreşte 25 de ani de activitate

0
358

aiesecAIESEC Craiova sărbătoreşte 25 de ani de activitate, în care a creat lideri şi a schimbat destine. La evenimentul aniversar – care va avea loc mâine, 2 iulie, începând cu ora 19.00, la restaurantul „Le Baron” – şi-au anunţat participarea peste 100 de persoane, dintre care alumni de succes, care au ajutat la crearea şi consolidarea acestei organizaţii. Între ei, şi primul preşedinte, din anul 1991, dar şi membri actuali, parteneri şi părinţi.

„În decursul anilor, în Craiova au existat numeroase schimbări în bine din multe puncte de vedere, unul dintre ele fiind educaţia. AIESEC desfăşoară numeroase proiecte care încurajează educaţia nonformală, creativitatea şi schimbul de experienţe dintre elevii şi studenţii craioveni şi voluntarii internaţionali. Toţi aceşti 25 de ani de activitate nu ar fi fost posibili dacă nu ar fi existat dedicare şi multă muncă din partea membrilor, partenerilor, dar mai ales fără instituţiile care ne-au sprijinit în întreaga noastră activitate”, se menţionează într-un comunicat de presă ai AIESEC Craiova.

AIESEC – International Association of Students in Economic and Commercial Sciences este o organizaţie internaţională de studenţi, non-guvernamentală, apolitică, non-profit şi care este prezentă în peste 126 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Organizaţia din Craiova numără, în prezent, aproximativ 50 de membri şi are sediul în aceeaşi incintă cu Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj, la etajul al II-lea, din strada Brestei nr. 21.