“Trăieşte bucuria copilăriei în familie!”

0
274

KV_Traieste bucuria in familie_CCASub acest generic, în perioada 20 mai – 10 iunie a.c., Centrul Comercial Auchan Craioviţa a pregătit un program plin de activităţi creative şi distractive dedicate întregii familii, pentru a sărbătorii bucuria copilăriei alături de toţi cei dragi. Astăzi, 1 iunie, în ziua liberă dedicată distracţiei copiilor alături de părinţi, în acest centru comercial o serie de animaţii vor fi puse în scenă, care vor culmina cu momentul special de la ora 12:00, prin spectacolul de teatru interactiv KidsMimShow. De asemenea, în fiecare sâmbătă, între orele 11:00 – 13:00, vizitatorii centrului comercial sunt aşteptaţi să se bucure de o şedinţă foto dedicată familiei lor, realizată de un fotograf profesionist.

Pentru familiile iubitoare de tehnologie, organizatorii au creat aplicaţia prin care strângi toată familia la joacă, pe structura celebrului joc 2048. Acestea se joacă simplu şi rapid, utilizând săgeţile tastaturii pentru a debloca rând pe rând fiecare membru al familiei. Familiile care câştigă, sunt răsplătite cu un kitdejoacăpentru toţi cei dragi ce conţine o colecţie de 8 provocări amuzante şi un joc de rummy. Premiile pot fi ridicate în fiecare zi de vineri – 26 mai, 2 şi 9 iunie – între orele 16:00 – 20:00de la HappyTeam*.

Toţi cei care îşi ridică premiul intră în tombolă pentru a câştiga o vacanţă la Disneyland Paris.Jocul poate fi accesat pe www.bucurieimpreuna.ro .

De asemenea, organizatorii au mai creat în centrul comercial, un joc distractiv pentru întreaga familie, ce utilizează un ecran interactiv şi tehnologia Kinect a Microsoft. Tot ce trebuie să facă facă părinţii şi copii este să se aşeze în faţa ecranului şi să selecteze din galeria propusă, costumul personajului preferat de desene animate. Apoi zâmbesc şi realizează un gif pe care îl pot trimite pe mail sau sms.