“U” Craiova începe deseară play-off-ul

0
413

Universitatea Craiova începe play-off-ul cum a a început şi anul, întâlnind acasă pe Gaz Metan Mediaş, de la ora 19.15. Acum o lună, Ştiinţa s-a impus cu 3-1, în sezonul regular, goluri: Cicâldău (2) şi Cosic, respectiv Marius Constantin, din penalty.

Meci extrem de important pentru alb-albaştri, care-şi pot evalua mai bine obiectivele în funcţie de rezultatul acestui joc, în care Cornel Papură are mari probleme în alcătuirea liniei defensive, Martic şi Cosic fiind suspendaţi, iar Bălaşa şi Acka sunt accidentaţi. În funcţie de rezultat, Ştiinţa poate fi deseară pe primul loc sau pe penultimul în ierarhia play-off-ului. Primul 11 ar putea fi: Pigliacelli – Vlădoiu, Dielna, Tiago, Bancu – Mateiu, Nistor, Cicâldău – Bărbuţ, Koljic, Mihăilă.

Edi Iordănescu are şi el probleme la acest joc, în primul rând pentru că nu va sta pe bancă, fiind suspendat, şi pentru că nu-i va putea folosi pe Hora şi Moura, suspendaţi, în timp ce portarul Pleşca a fost lăsat în afara lotului, după decesul tatălui său. Astfel, oaspeţii de azi ar putea începe în formula: Batista – Butean, Larie, M. Constantin, Velisar – Fofana, Droppa – Chamed, Cardoso, Ciocan – S. Buş.

Arbitrul meciului este Horaţiu Feşnic.