Teatrul „Colibri”: Weekend cu spectacole, ateliere de creație și de teatru interactiv

0
117

Teatrul „Colibri” îi așteaptă din nou pe copii să petreacă o vacanță activă și creativă, în perioada 4-8 februarie 2019, în Fabrica de povești din Calea București nr. 56, vizionând spectacolele din weekend și participând la atelierele de creație și de teatru interactiv organizate aici.

Sâmbătă, 2 februarie 2019, ora 18.00, este programat spectacolul „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica, de Alin Macovei-Moraru. Duminică, 3 februarie 2018, ora 11.00, este rezervată pentru „Jocuri magice”, un spectacol interactiv, vesel, despre valorile prieteniei. În distribuție: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regia îi aparține lui Titus Jukov, iar scenografia, lui Vladimir Cantor. Biletele se pot procura de la Agenţia teatrului (tel. 0251.412.473), la prețul de 7 sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. După ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

De luni, 4 februarie 2019, vor începe Atelierele Fabricii de povești electroColibri, pentru care s-au făcut înscrieri până la 31 ianuarie și care se vor finaliza în ultima zi a lunii martie. Tot de luni se vor derula atelierele organizate de Teatrul „Colibri” sub genericul „Maratonul păpușilor, în vacanța copiilor”, care vor avea loc zilnic, în intervalul orar 11.00-19.00, în Sala Studio. Biletele se pot procura de la Agenția teatrului, la prețul de 10 lei / persoană. Nu există un număr limitat de locuri și pot participa copii de toate vârstele.