TIR răsturnat pe Centura Craiovei

0
138

Un autotren încărcat cu zeci de saci cu pilitură de fier s-a răsturnat, ieri-dimineaţă, pe Centura Craiovei, evenimentul nefiind soldat cu victime. Traficul rutier în zonă a fost îngreunat mai multe ore, pentru repunerea pe carosabil a vehiculului şi ridicarea încărcăturii fiind utilizată o macara.

Un TIR, cu numărul de înmatriculare OT 03 WDL, s-a răsturnat, ieri-dimineaţă, puţin după ora 5.00, pe DN 65 F – centura de nord a municipiului Craiova –, la intersecţia cu strada “Bariera Vâlcii”. Şoferul autotrenului, care transporta zeci de saci plini cu pilitură de fier, nu a fost rănit în urma accidentului, însă toată încărcătura s-a răsturnat în câmp. Acesta venea din judeţul Olt şi urma să ajungă la sediul firmei Mitliv din Craiova.

Mai multe echipaje de poliţişti ai Serviciului Rutier Dolj au ajuns la faţa locului pentru cercetări şi fluidizarea traficului rutier. “Evenimentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, ne-a declarat comisar Marius Stamin, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Dolj.

În jurul orei 10.00, la locul accidentului a ajuns o macara pentru a ridica TIR-ul pe carosabil, cât timp utilajul a acţionat poliţiştii dirijând traficul în zonă.