Unii candidaţi la alegerile parlamentare pregătesc lovituri nepermise

1
423

Toată suflarea politică a judeţului Dolj aşteaptă startul campaniei electorale. Deocamdată, candidaţii şi echipele acestora sunt la încălzire. Mai apar printr-o conferinţă de presă, se mai duc pe la o emisiune, la televiziunile locale. Dar nici unul dintre ei nu are curajul să îşi atace frontal contracandidatul. Deşi durează doar o lună, timpul pare încremenit în campania electorală. Şi atunci, aspiranţii la un scaun de parlamentar nu doresc  să intre deja obosiţi în această luptă. Asta nu înseamnă că nu îşi pregătesc armele, că nu îşi ascut baionetele, chiar pentru lovituri nepermise, sub centură. 

Cei care au crezut că cei slabi nu vor folosi metode neortodoxe în această campanie electorală s-au înşelat amarnic. O vor face. Vor împroşca, fără nici o ruşine, cu noroi contracandidaţii, familiile acestora şi susţinătorii lor, pentru că îşi doresc să schimbe agenda publică. O dezbatere civilizată, pe proiecte, i-ar dezavantaja, pentru că nu îi mai crede nimeni după ce, ani la rând, cât au fost la putere, au furat cât au putut.

Un prim semnal că se ştie ceea ce pregătesc a fost tras de Lucian Dindirică, secretar al PSD Dolj, pe reţeaua de socializare Facebook: „Candidații ARD au intrat în campanie electorală! Într-una pe care doresc să  o construiască pe minciuni şi mizerii! Încearcă să găsească lucruri care ar putea fi teme de atac la familii, copii etc. Eu tot speram că vor fi construite programe electorale cu teme de interes general, pentru alegători şi pentru dezvoltarea comunităţii. M-am înşelat! După ce şi-au bătut joc de ţară, după ce au luat pielea de pe români, acum pregătesc murdării, mizerii, lături pe care să le arunce în direct, la televiziuni, şi pe online în capul contracandidaţilor, în speranţa că vor reuşi să abată atenţia de la ce au făcut ei şi partidul lor cât au stat la guvernare: jaf generalizat, minciuni portocalii şi bătaie de joc la adresa poporului! Ruşine, domnilor!”.

Culmea este că cei care pregătesc astfel de scenarii, în viaţa de zi cu zi, pozează în oameni serioşi, cu ţinută morală şi care „dezavuează” astfel de comportamente josnice în politică. Populaţia este sătulă de gargară şi minciună. Şi nu are nici memoria scurtă. Şi a sancţionat tot timpul loviturile nepermise. Se va întâmpla şi de această dată.

1 COMENTARIU

  1. Domnule Dindirica! ori sunteti rupt de realitate, ori actionati la butoanele pline de mizerie ale partidului din care faceti parte (sau ma rog… a aliantei). Din cate cunosc eu, si nu numai, Domnul Cherciu si Dl. Margarit, nu sunt genul de oameni care sa atace ca niste reptile, asa cum o faceti Dv. in acest moment….Acesti oameni pot face diferenta in politica romaneasca prin onestitate, buna credinta, buna crestere. USL-ul sustine ca isi doreste o schimbare? USL poate demonstra ca iubeste romanii? Atunci le sugerez sa iese de la guvernare fiindca ne-a demonstrat in cele 6 luni scurse de ce sunt in stare. Asta ar fi o schimbare care ar demonstra ca tin la romani. Vorbiti de programe electorale cu teme de interes general pentru dezvoltarea comunitatii?… waw! ma faceti sa ma prapadesc de ras! Ati ramas tot in sfera propagandei de partid si a discursului imoral si plin de venin…, incercati sa luati lectii de etica de la Dl. Cherciu…chiar v-ar prinde bine.

Comments are closed.