Business Academy în domeniul tehnic

0
298

Cea de-a IV-a ediţie a Business Academy va avea loc toamna acesta, în perioada 29 octombrie – 30 noiembrie. Proiectul se va axa pe domeniul tehnic, având drept partener principal Grupul Magna. Obiectivul central al proiectului Business Academy este acela de a răspunde cerinţelor mediului de afaceri şi celui studenţesc prin facilitarea interacţiunii dintre studenţi şi compania parteneră, ajungând astfel la eliminarea discrepanţelor dintre cele două entităţi. 

Pe lângă sesiunile de pregătire teoretică susţinute de reprezentanţii companiei Magna, proiectul oferă studenţilor cadrul optim pentru a dobândi experienţă printr-un stagiu de practică de minimum 21 de zile în cadrul companiei. Finalitatea proiectului constă în posibilitatea participanţilor de a fi angajaţi şi de a face parte din echipa Grupului Magna.

Procesul de selecţie a studenţilor ce doresc să ia parte la pregătire va fi susţinut de reprezentanţi ai companiei, care vor susţine interviurile cu aceştia, testându-le astfel atitudinea pozitivă, deschisă către nou, proactivitatea şi dinamismul, dar şi cunoscându-le mai bine experienţa în domeniu. Profilul participantului ar trebui să fie, astfel, următorul: inginer, student în ani terminali, având cunoştinţe PC avansate, care să comunice uşor în limba engleză, proactiv, ambiţios, motivat, comunicativ, deschis spre învăţare şi nou, dornic de afirmare, responsabil.

Înscrierile se pot face până pe 19 octombrie, prin completarea unui formular ce poate fi găsit la standurile AIESEC din Facultăţile de Mecanică şi de Electrotehnică sau prin completarea formularului online ce poate fi găsit pe site-ul organizaţiei www.aiesec-craiova.org. „Ca studentă în anul al II-lea, nu-mi pot ajuta foarte mult colegii pentru a avea parte de noi oportunităţi de învăţare, motiv pentru care am decis să fiu coordonatorul proiectului Business Academy. Vreau ca împreună cu echipa mea să le oferim colegilor noştri în ani terminali şansa de a fi pregătiţi întru-un mediu profesionist şi de a deveni potenţialii angajaţi ai unei multinaţionale. Pe toţi ne-ar ajuta să ne începem cariera cu un internship”, a declarat, Geanina Săinu, coordonator proiect Business Academy.

 

 Companie multinaţională în industria automotive, Magna este prezentă în România din iulie 2010, producând componente de interior şi exterior pentru marii jucători de pe piaţa de automobile din întreaga lume.