„Combinaţii câştigătoare ” – o promoţie adresată studenţilor, liceenilor şi elevilor

0
343

În contextul deschiderii noului anuniversitar, BRD a lansat promoţia cu premii Combinaţii caştigătoare, care se va desfăşura până la sfârşitul anului 2012. „Oferta BRD se adresează atât studenţilor, cât şi liceenilor şi elevilor, cu pachete care oferă acces la o gamă largă de produse şi servicii, în condiţii preferenţiale, constând în reduceri multiple şi servicii gratuite”, se precizează într-un comunicat de presă al BRD Grup Craiova. Pachetul Student grupează un cont curent cu dobândă promoţională de 3,5% în primul an, un card de debit la alegere, cu comision 0 în primul an şi reducere 50% din anul al doilea, precum şi serviciul de internet banking BRD-Net şi serviciul de phone banking Vocalis, ambele oferite gratuit. În cazul în care studentul optează pentru un card Maestro Transport, comisionul de administrare este 0 pentru toţi cei 3 ani de valabilitate a cardului. In plus, pentru creditele pentru studii vor beneficia de o reducere de 50% a comisionului de acordare.

Un cont de economii cu bonus la dobândă

Pachetul Sprint se adresează liceenilor şi elevilor şi cuprinde un cont curent cu dobândă promoţională de 3,5% în primul an, un card de debit la alegere, cu comision de administrare 0 în primul an. Dacă se alege cardul Sprint Transport, comisionul de administrare este 0 pe o perioada de 3 ani şi, la fel ca în cazul Pachetului Student, serviciul de internet banking BRD-Net şi serviciul de phone banking Vocalis sunt oferite gratuit. Opţional, deţinătorii pachetelor pot solicita un cont de economii cu bonus la dobândă şi serviciul BRD SMS Banking, oferit gratuit.

 

La deschiderea pachetului, banca oferă automat 10 lei cadou şi vouchere caştigătoare în unele agenţii BRD, prin care se poate mări câştigul cu 5, 10 sau 20 de lei. Oricum ar fi combinate produsele BRD pentru tineri, se pot câştiga prin tragere la sorţi 10 iPhone 4S şi 30 iPod Shuffle.