Târg de construcţii, vizavi de Baumax

0
334

Craiovenii care plănuiesc să-şi ridice o casă pot să vadă cum arată piaţa construcţiilor la zi prin intermediul târgului Doljconstruct – Mobex – Climaterm. Expoziţia este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj, în Pavilionul central al Complexului Expoziţional Transfrontalier Craiova, situat în Calea Severinului nr. 23A (vizavi de Baumax, în incinta Regiei Autonome de Transport).

Timp de patru zile, începând de azi, vizitatorii vor lua contact cu furnizori de servicii şi materiale de construcţii, instalaţii sanitare, electrice şi de climatizare, panouri solare, mobilier pentru spaţii de locuit, birouri, produse pentru amenajări interioare şi exterioare şi accesorii pentru mobilier.

Publicul interesat să prospecteze ofertele operatorilor economici prezenţi la expoziţie, să vadă cum se poate amenaja un spaţiu pe timp de criză şi cu câţi bani, să afle de la specialişti cum se poate valorifica energia regenerabilă în beneficiul propriu şi al mediului înconjurător, este invitat la standuri în intervalul orar 10.00-18.00 (excepţie fac zilele de joi, 5 mai, când programul va fi cuprins între orele 12.00-18.00, şi duminică, 8 mai, când uşile complexului expoziţional se vor închide la ora 16.00).