Ateliere de limbi străine şi teatru pentru copii, la „Biblioteca din vacanţă”

0
304

Biblioteca Judeţeană „Alexandru şi Aristia Aman” iniţiază, pe perioada vacanţei de vară, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a proiectului „Biblioteca din vacanţă”, un program educativ destinat copiilor şi adolescenţilor. Astfel, în perioada 1 iulie – 31 august, se vor desfăşura săptămânal diferite ateliere, pe categorii de vârstă. Elevii din clasele a II-a – a IV-a pot participa la ateliere de limbile engleză, spaniolă şi italiană, de desen, lucru manual şi origami, iar cei din clasele a V-a – a VIII-a – la ateliere de teatru şi oratorie (public speaking).

«Activităţile cuprinse în cadrul proiectului au în vedere petrecerea într-un mod  creativ-educativ a timpului liber, stimularea în rândul tinerilor a interesului pentru recunoaşterea şi promovarea adevăratelor valori şi modele culturale, lărgirea orizontului de cunoaştere, dezvoltarea abilităţilor şi a înclinaţiilor artistice ale copiilor, formarea deprinderii de a comunica într-o limbă străină, respectiv engleză, spaniolă şi italiană», a precizat Nicoleta Traşcă, purtător de cuvânt al bibliotecii doljene.

Înscrierile se pot face la Secţia de Copii şi Tineret a instituţiei, din Craiova, strada „Mihail Kogălniceanu” nr. 9, sau la numerele de telefon 0251.53.22.67 şi 0351.44.18.09, interior 108, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 16.00, în limita a 20 de locuri pentru fiecare atelier.