Ce nu le-a spus Elena Costea şefilor de la deconcentrate

3
306

Ieri a avut loc prima şedinţă de Colegiu prefectural sub conducerea Elenei Costea. Flancată de directorul de cancelarie Cristian Burada şi de subprefectul Ionel Ciobotea, aceasta a început întrunirea cu un scurt speech, în care le-a reamintit directorilor care au participat la învestirea sa în funcţie – iar celor care au lipsit, le-a precizat – ce a solicitat premierul Victor Ponta de la deconcentrate.

“Vă reamintesc de auditul intern ce trebuie realizat în cadrul fiecărei instituţii, la solicitarea premierului Victor Ponta. Auditul trebuie realizat cât mai repede şi transmis ministerelor de resort”, le-a comunicat prefectul şefilor instituţiilor publice din Dolj. Elena Costea a dorit să afle şi care sunt principalele probleme cu care se confruntă serviciile deconcentrate şi celelalte organe ale administraţiei publice centrale organizate la nivelul judeţului, fiecare dintre şefii acestora prezentând foarte pe scurt situaţia din instituţii.

“Pe de altă parte, suntem în plină desfăşurare a campaniei electorale. Trebuie să ne asiguram că atât această campanie, cât şi alegerile din 10 iunie, se vor desfăşura în cadrul legal”, a adăugat Costea, care i-a lăudat pe şefii de la Inspectoratele de Poliţie, Jandarmi şi cel pentru Situaţii de Urgenţă de la nivelul Doljului pentru cum au supravegheat desfăşurarea campaniei electorale: “Dumnealor şi-au făcut bine treaba până acum şi sunt convinsă că o vor face şi de acum înainte”. “Acelaşi lucru îl aştept şi din partea dumneavoastră (n.r. – a directorilor instituţiilor publice deconcentrate). Nu uitaţi, avem obligaţia să aplicăm politicile Guvernului, să respectăm legea şi să servim interesele cetăţenilor”, le-a spus prefectul de Dolj celor prezenţi la şedinţă.

Ceea ce a omis însă Elena Costea să le spună directorilor deconcentratelor e că, în actuala campanie electorală, aceştia nu trebuie să se implice sub nici o formă. Şi, mai ales, să nu utilizeze mijloacele auto din dotarea instituţiilor!

3 COMENTARII

  1. schimbati inspctorii şcolai , directorii unităţilor de învăţământ , aceştia sunt toţi Pedelişti , astfel ve-ţi avea surprize la alegeri URGENT FACE_ŢI TREABA ASTA FFFFUUUUU

  2. Fi-ţi-ar gramatica de râs profesoaro ! Precis eşti fată de profesoară de Lb. română ! Sunt de acord cu orice schimbare dacă se aduc oameni mai competenţi dn punct de vedere profesional. Dar dacă actualii inspectori şi directori îşi fac datoria iar unii mai sunt şi independenţi … ce ai d-ră cu ei ?

  3. Doamna prefect, schimbati-i pe toti ca va fac surprize in campanie.Asa au facut si ei , si pe deasupra au fost si nesimtiti.

Comments are closed.