Târgul „AGROTEX”

0
270

Timp de patru zile, începând de astăzi, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Dolj organizează la Centrul Expoziţional Transfrontalier ediţia a XX-a a târgului „AGROTEX”. „Evenimentul se adresează firmelor producătoare de maşini şi utilaje agricole, instalaţii de irigat, utilaje pentru viticultură şi pomicultură, material semincer şi îngrăşeminte chimice”, precizează Cristian Dobre, preşedintele CCI a judeţului Dolj.

În cadrul acestui târg sunt organizate şi trei saloane specializate:  „Agraliment” – unde vor fi expuse maşini şi echipamente pentru industria alimentară, maşini de ambalat şi etichetat, dotări pentru laboratoare, controlul şi certificarea calităţii; „Salonul de Vânătoare şi Pescuit” – specializat în articole, îmbrăcăminte şi încălţăminte specifică pentru vânători şi pescari,  materiale sportive şi „Salonul de Gastronomie şi Catering” care se adresează firmelor specializate în organizarea de evenimente, precum şi producătorilor de produse tradiţionale româneşti.

Vor fi prezenţi 32 de producători  şi comercianţi de maşini agricole, echipamente pentru industria alimentară, maşini de ambalat şi etichetat, producători individuali de produse tradiţionale alimentare etc. «Şi această ediţie a târgului „AGROTEX” se bucură de sprijinul logistic oferit de Direcţia pentru Agricultură a judeţului Dolj împreună cu entităţile subordonate», a mai spus Cristian Dobre, într-un comunicat de presă. Accesul la standurile „AGROTEX” este gratuit, în următorul interval orar: 10 mai – de la 12.00 la 18.00;  11-12 mai – de la 10.00 la 18.00; 13 mai – de la 10.00la 16.00.