Paradiții lui Rotaru, umiliți de Dinamo

0
92

Craiova nu a pierdut derby-ul cu Dinamo. Craiova a fost mândră, și-a strigat iubirea prin aproape o mie și voci pe Arcul de Triumf și a ieșit demnă din stadion.

Pe teren n-a apărut Craiova, a fost numai un  substitut penibil, demn de milă, care nu a putut să tragă un șut pe poartă nici cu două persoane în plus. Gazdele s-au distrat cu “clovnii” lui Rotaru în 11 la 11, în 10 la 11, în 9 la 11 și o puteau face și în 1 la 11. Pe teren, Știința nu a existat, o asemenea adunătură de figuranți nu reprezintă Universitatea Craiova, spiritul acestei echipe nu poate fi reflectat de ei.  Nu a fost întâmplătoare eliminarea cu Maribor, nu a fost un accident meciul fără șut pe poartă cu Petrolul. Craiova mai are spirit numai în tribune, fiindcă pe teren, pe bancă și în lojă există numai diletanți.

Rotaru e omul care vrea să demonstreze că orașul Craiova, care a deschis drumul României în Europa la fotbal, nu are nici măcar un om de fotbal capabil. Campioana Unei Mari Iubiri, Craiova Maxima și tot ce a urmat nu pot da nici măcar un reprezentant care să satisfacă exigențele acestui Mihai Rotaru. Unul care măcar să constate cum se prezintă terenul de joc de pe Arcul de Triumf, pe care patinau angajații lui Mike. Pe unii i-a avut în club și i-a dat afară, constatând probabil că sunt incompetenți sau departe de pretențiile lui, restul nu s-au apropiat de nivelul solicitat de Rotaru. Și a rămas numai el. El lider Maximo. Rotaru pune antrenori, decide transferuri, are opinii despre reguli u21, despre alte echipe, nici măcar Mititelu nu a reușit performanța lui Rotaru, de a conduce de unul singur un club de anvergura Craiovei.

Rotaru e reflecția acestei echipe impotente care se vrea Universitatea Craiova, dar nu a arătat nimic din spiritul ei sâmbătă seara. Aproape o mie de inși de la fața locului și sute de mii de la TV au fost umiliți de această șleahtă de impostori care se pretind fotbaliști, depășită în primul rând la determinare de Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *