Dinamoviştii, despre craioveni: “Ştim ce pot”

0
124

În etapa a 7-a a Superligii se dispută derby-ul Dinamo – Universitatea Craiova, sâmbătă, de la ora 22.00, pe „Arcul de Triumf”, iar antrenorul gazdelor, croatul Zeljko Kopic, a prefaţat duelul într-o conferinţă de presă, elogiind adversarul, dar subliniind că echipa sa se poate impune.

„Craiova este o echipă calitativă, este pe primul loc în Superligă. Îi respectăm, i-am analizat și știm ce pot. Mai ales că suntem în fața fanilor noștri, trebuie să dăm totul pe teren pentru a obține toate cele trei puncte. În acest moment, Craiova este mai în formă decât Rapid, practică un fotbal mai bun. Oricine poate produce surpriza în Superligă. Va fi o partidă bună împotriva unui adversar greu. Și noi suntem într-o formă prolifică, cred că toți cei prezenți pe stadion se vor bucura de partidă. Simt încrederea pe care o emană jucătorii. Avem tot ce ne trebuie pentru a fi o echipă de top. Mitriță este un jucător periculos, poate face diferența la mai multe capitole: dribling, pase, șuturi” a spus Kopic.

“Ne plac astfel de partide, ne simțim bine jucând în fața unor echipe bune. Nu contează unde jucăm, stadionul nostru este plin. Craiova este într-o formă bună, însă suntem foarte periculoși pe teren propriu. Sunt pe primul loc, trebuie să fie încrezători, îi respectăm, însă vom da totul pentru a câștiga. Nu pot spune că o remiză nu ar fi benefică, însă pe teren propriu jucăm mereu la victorie. Sperăm să obținem un rezultat bun. Nu îmi pasă cine este Oshima, nu mă interesează cine este. Îi respect pe cei de la Craiova, însă nu mă interesează ce declară” a spus Milanov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *