Hanca: „Am ştiut ce pregăteşte şi ce joacă Universitatea Craiova”

0
415

Patru foşti jucători ai Universităţii Craiova s-au aflat pe teren în echipa Petrolului care a reuşit să câştige un punct pe „Ion Oblemenco”: Paul Papp, Alexandru Tudorie, Alexandru Mateiu şi Sergiu Hanca. Papp a declarat că Petrolul merita să primească un penalty, Hanca a dezvăluit că el colegii săi au fost informaţi despre cum a pregătit meciul Universitatea Craiova, iar Mateiu a spus că i s-a părut ciudat să fie adversarul Craiovei, după cei 10 ani petrecuţi în tricoul alb-albastru.

“În vestiar opinia noastră e că a fost penalty la Hanca. Suntem noi, Petrolul, amărâţi, dar dacă e ceva acolo, du-te şi uită-te la fază şi dă-ne ce e al nostru! Dar a fost o remiză spectaculoasă, am făcut un meci bun tactic, am venit să nu primim gol şi am reuşit. Am rămas ataşat de unii oameni de aici, tot respectul pentru ce se face, mi-a trezit amintiri plăcute şi neplăcute, face parte din viaţă. În România e un campionat greu şi celor care vin de afară li se pare la fel. Cu Costel Gâlcă am colaborat şi la Steaua şi cred că va face o treabă bună la Craiova dacă i se dă încredere” a declarat Paul Papp.

„Un punct meritat, am avut o reacţie bună, un punct binevenit, e un egal în care nu am luat gol. Am ştiut ce pregăteşte şi ce joacă Universitatea Craiova şi am venit cu gândul de a câştiga. Situaţia noastră este bunăm chiar înainte de meci am primit salariul, am primit şi restanţele şi prima de la meciul cu Rapid, deci lucrurile merg spre bine” a declarat Sergiu Hanca.

“A venit meciul cu Craiova prea repede, preferam să joc în retur aici, a fost ciudat pentru mine. M-am gândit să nu cumva să dau pase la foştii coechipieri, dar m-am concentrat şi nu am greşit. Eu văd Craiova şi CFR favorite la titlu” a spus Mateiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *